Рецептура:
Тісто солодке 0,100кг
Курка обжарена 0,120кг
Броколі відварена 0,060кг
Соус вершковий 10% 0,030кг
Моцарелла 0,010кг

ОЗДОБЛЕННЯ

Зелень (кріп ,петрушка) 0,005кг
Спосіб приготування:
Філе куряче-0,600кг

Броколі -0,600кг

Сіль - 0,010 кг

Вершки 10%-400мл

Моцарелла - 0,120кг

Яйце -0,120кг

Нарізати куряче філе та

обсмажити на сковороді 7-8 хвилин.

Броколі відварити. Важливо пам'ятати, що капуста брокколі вариться дуже швидко, а точніше - до 4 хвилин.

Обов´язково посолити і поперчити.

Соус:

Яйця необхідно збити вінчиком до бульбашок. Влити вершки і додати перець чорний мелений,сир ,та сіль. Вінчиком змішати всі інгредієнти.

Спосіб приготування тіста:


Тісто солодке розкачати в коло та викласти в змащену форму,пальцями cформувати бортики пирога. Тісто проколоти виделкою по всій поверхні.


Температура випікання 185 °С – 180 °С. Тривалість випікання 16 – 18хв.
Форма:

Розмір форми : ширина 14см , висота 3см