Філе куряче-0,600кг
Броколі -0,600кг
Сіль - 0,010 кг
Вершки 10%-400мл
Моцарелла - 0,120кг
Яйце -0,120кг
Нарізати куряче філе та
обсмажити на сковороді 7-8 хвилин.
Броколі відварити. Важливо пам'ятати, що капуста брокколі вариться дуже швидко, а точніше - до 4 хвилин.
Обов´язково посолити і поперчити.
Соус:
Яйця необхідно збити вінчиком до бульбашок. Влити вершки і додати перець чорний мелений,сир ,та сіль. Вінчиком змішати всі інгредієнти.
Спосіб приготування тіста:
Тісто солодке розкачати в коло та викласти в змащену форму,пальцями cформувати бортики пирога. Тісто проколоти виделкою по всій поверхні.
Температура випікання 185 °С – 180 °С. Тривалість випікання 16 – 18хв.