Рецептура:
Інгредієнти:

0,240 кг Білок курячий

0,500 кг Цукор

0,010 кг Ванільний цукор

0,001кг Лимонна кислота

0,50кг Цукрова пудра.

Спосіб приготування:
Білок ,цукор та ванільний цукор додаємо у миску, розмішуючи вінчиком. Ставимо алюмінієву миску на парову баню (миска не має доторкатись води). Температура плити середня, постійно перемішуємо білкову масу. Цукор повинен повністю розчинитись і температура готової рідини 70С.

Далі масу переливаємо у комбайн, замішуємо 2 хвилини на маленькій швидкості, додаємо лимонну кислоту та збільшуємо швидкість збивання. Коли готова маса буде добре тримати форму, додаємо цукрову пудру та ще 1 хв перемішуємо для стабільності. Наповнюємо кондитерський мішок білковим кремом та використовуємо за призначенням.



Готовий крем розрахований на 28-30 трубочок.