Рецептура:
Тіста:

0,100 кг Еклер мікс

0,090 кг Олія соняшникова

0,100 кг Вода

0,100 кг Яйця

Загальна вага: 0,390 кг. Кількість од. продукції: 8-10шт.
Спосіб приготування:
З'єднюємо в чаші міксера усі інгредієнти та збиваємо протягом 2 хв на низькій швидкості, а потім збивати на більшій швидкості протягом 5-7 хв.Під час замішування зупиняємо міксер і за допомогою силіконової лопатки перемішуємо низ маси, щоб рівномірно все вимішувалось. Відсадити тісто по 40 г (38-42г ) за допомогою кондитерської насадки та кондитерського мішка . Випікаємо в попередньо розігрітій печі. Під час випікання перших 15хв не відкриваємо піч. Готовий виріб має тримати форму, золотистий колір і добру скоринку.

Параметри випікання: Випікати 200 С 20-25хв. .

Після випікання виріб має добре охолонути, після робимо розріз та наповнюємо кремом.



Наповнення :

Одне тістечко начиняємо по 0,020кг готового заварного крему та 0,015кг джему лісові ягоди

Термін придатності готового виробу 12год