Тіста:
Родзинки промити водою і просушити на вафельному рушнику. Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Заміс тіста 4хв. на першій швидкості ,та 8хв. на другій. Температура тіста 28-29 °С.Родзинки додаємо в кінці замісу. Готове тісто ділимо на шматки вагою по 0.500 кг 0.300кг, 0.100кг формуємо кульки накриваємо і залишаємо на 10хв бродити . Перекласти у форми і вистоювати 60хв.при відносній вологості 75% та температурі 34-36 °С у вистійній шафі. Яйцем не обов'язково змащувати,якщо ви будете їх прикрашати глазур´ю.
Параметри випікання:
Температура випікання 180°С для конвекційної печі. Час випікання 15-20хв.Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі і від маси тістової заготовки.
Помадка для паски.
Інгредієнти:
0,300кг цукрової пудри
0,100кг яєчних білків
1ч.л. лимонного соку
Білки і лимонний сік для білкової помадки для паски збити в міксері. Продовжуючи збивати ,вводити цукрову пудру,поки не вийде густа маса. Покривати глазур´ю паски треба відразу після іі приготування.