Рецептура:
Інгредієнти :

Тісто здобне солодке 0,070кг

Соус бешамель 0,010кг

Розроблений кисломолочний сир 0,015кг

Руський сир натертий 0,010кг

Моцарелла натерта 0,010кг

Італійські трави спеція 0,001кг

Спосіб приготування:
Цю булочку ми робимо за принципом солодкої ватрушки .Тістову затоговку попередньо тримаємо при кімнатній температурі, після чого відправляємо у вистійку. Надаємо ій вигляду ватрушки, притиснувши та формуючи бортики та додаємо начинки:

Соус бешамель;

Розроблений кисломолочний сир;

Російський сир натертий;

Моцарелла натерта

Італійські трави(спеція)

Параметри випікання:

180*С 12-15хв