Рецептура:
Інгредієнти:

Тісто солодке здобне 0,120кг

Фарш розроблений свинина+телятина 0,110кг

Соус Бешамель 0,020кг

Сир Моцарелла 0,015кг

Кунжут білий 0,003кг

Спосіб приготування:
Форму для випікання змастити олією. Тісто розкатати в коло, перемістити у підготовлену форму. Рівномірно розприділити тісто по формі.

Намащуємо тісто соусом болонез, поверх додаємо розроблений фарш .

Пиріг у вистійку не потрібно ставити ,відразу випікаємо.

За 2хв до готовності посипаємо пиріг натертим сиром та кунжутом.

Після випікання витягуємо пиріг з форми.

Параметри випікання :

180* С 17-20хв.



Форма для випікання має бути металева 14см(діаметр)