Рецептура:
Інгредієнти:

0,130кг-0,150 кг Борошно пшеничне в/г

0,100кг – Маргарин

0,070кг – Цукор

0,150кг - Кунжут

0,050кг– Яйце

0,005кг – Розпушувач до печива

0,001кг – Сіль

Загальна вага: 0,520 кг. Кількість од. продукції: 17 шт.

Спосіб приготування:
Спосіб приготування:

Маргарин кімнатної температури змішати з цукром і яйцем. Додати кунжут, борошно, розпушувач і сіль. Якщо рідке тісто – додати борошно поступово.

Сформувати кульки по 30 г і викласти на пергамент.Добре притискаємо.Має вийти досить велике та плоске. Можна під час формування змочити руки водою.

Необхідно добре притискати тісто, щоб після випікання печиво приблизно виходило 6см. Важливо тісто не пересушити.

Параметри випікання: Випікати 180С 10-12 хв. до золотистого кольору.

Умови зберігання:

Зберігаємо готове печиво в сухому місці в контейнері 14день.