Рецептура:
Інгредієнти:

0,300 кг Борошно пшеничне в/г

0,165 кг – Маргарин

0,180 кг - Арахіс

0,050 г– Яйце

0,140 кг - Цукор

0,003кг – Розпушувач до печива

0,002кг – Сіль

0,001кг - Сода

Загальна вага: 0,835 кг. Кількість од. продукції: 27 шт.

Спосіб приготування:
Спосіб приготування:

Маргарин збити з цукром, додати сіль та яйце.Після цього додати борошно, соду, порошок до печива та вкінці арахіс подріблений.

Сформувати кульки по 30 г і викласти на пергамент, добре руками притискаємо заготовку , робимо на печиві візерунок виделкою .

Необхідно добре притискати тісто, щоб після випікання печиво приблизно виходило 6см. Важливо тісто не пересушити.

Параметри випікання: Випікати 180С-200С 10-12хв. до золотистого кольору.

Умови зберігання:

Печиво зберігається в закритому контейнері в умовах цеху протягом 14днів.