Рецептура:
РЕЦЕПТУРА:

0,375кг - Молоко

0,375кг - Вершки кондитерські 30%

0,016кг - Желатин

0,096кг-Холодна вода для желатину

0,010кг-Ванільний цукор

0,100кг - Цукор

0,120кг – Вишня мороженої

0,040кг – Суха галеретка вишнева (полунична)

0,240кг-Окріп

Вихід 8шт

Спосіб приготування:
Желатин замочуємо в невеликій тарі з холодною водою, розмішуємо. Желатин має набухнути.

Молоко, вершки, цукор, ванільний цукор змішуємо в каструлі і ставимо на плиту. Помішуємо, доводимо до кипіння та виключаємо. Далі додаємо підготовлений желатин, перемішуємо . Розливаємо в стакани. Чекаємо, щоб охолола та ставимо в холодильник до повного охолодження.

Тим часом розробляємо галеретку.

В гарячій воді розводимо суху галеретку. Розмішуємо. Має повністю розчинитись. Як панна котта повністю застигне заливаємо галеретку. Додаємо вишню(5шт в порцію).

Умови зберігання:

Готовий десерти зберігаємо в холодильнику протягом 72год.