Інгредієнти:

Борошно пшеничне в/с 1,800кг

Суміш ягеллонська фрі 0,200кг

Дріжджі пресовані 0,030кг

Сіль 0,020кг

Родзинки 0,200кг

Кмин 0,002кг

Вода 1,360кг
Спосіб приготування:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 4хв на першій швидкості та 8 хв на другій швидкості тістоміса. Температура тіста: 27-28°C . Бродіння тіста 30 хв умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,400кг. Змочити тістові заготовки водою. Остаточне вистоювання 40-50хв при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%

Параметри випікання

Тривалість випікання 23-25хв з паро зволоженням.. Температура випікання 210-230 С°