Інгредієнти:
Борошно пшеничне в/г 1,000кг

Суміш ягеллонська фрі 0,200кг

Олія соняшникова 0,020кг

Дріжджі пресовані 0,020кг

Маслини чорні(зелені) 0,080кг

Вода 0,760кг
Спосіб приготування:
Режим замісу тіста 4 хвилини на першій швидкості та 10 хвилин на другій. Заміс проводити додаючи спочатку 60% води,решту додати після 4 хвилин інтенсивного замісу. Маслини порізати та додавати в тісто після повного замісу.

Температура тіста 22-24С°. Бродіння тіста 60 хв умовах цеху, уникаючи завітрення. Надати заготовкам форму багетів вагою 350г.Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50хв .

При неправильному дотриманні умов,в середині виробу не утвориться характерна пориста структура .

Параметри випікання

Тривалість випікання 23-20хв з паро зволоженням. Температура випікання 185-190 С°