Інгредієнти:
Борошно пшеничне цільнозернове 1,000кг
Суміш ягеллонська фрі 0,200кг
Дріжджі пресовані 0,020кг
Сіль 0,002кг
Льон 0,100кг
Журавлина вялена 0,100кг
Вода 0,950кг
Спосіб приготування:
Замочування льону:

Залити льон холодною водою (100г:300г)та залити на 2-3 год.

Замісити тісто згідно рецептури протягом 4хв на першій швидкості та 8 хв на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 60 хв умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570кг.Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50хв при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%

Параметри випікання

Тривалість випікання 23-25хв з паро зволоженням.. Температура випікання 210-230 С°