Інгредієнти:
Борошно пшеничне цільнозернове 1,000кг

Суміш ягеллонська фрі 0,200кг

Живі зерна фрутті 0,600кг

Дріжджі пресовані 0,030кг

Сіль 0,002кг

Насіння гарбуза 0,100кг

Родзинки 0,250кг

Вода 0,600кг
Спосіб приготування:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 4хв на першій швидкості та 8 хв на другій швидкості тістоміса. В кінці замісу додати родзинки та насіння гарбуза .Бродіння тіста 60 хв умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570кг.Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50хв при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%

Параметри випікання

Тривалість випікання 23-25хв з паро зволоженням.. Температура випікання 210-230 С°