Рецептура:
0,700кг Борошно пшеничне в/г

0,200кг Борошно житнє обдирне

0,100кг Бородіно Мікс

0,020кг Дріжджі пресовані

0,023кг Сіль

0,300кг Живі зерна Дарк

0,630кг Вода

0,060кг Вівсяні пластівці для оздоблення (в тісто не потрібно додавати)
Спосіб приготування:
Спосіб приготування

Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,100 кг і залишити протягом 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати круглі напівфабрикати, присипати вівсяними пластівцями(орієнтовно 0,003кг на 1шт) та перекласти на деко. Провести кінцеве вистоювання протягом 20-40хв у вистійці 25-35*С.

Параметри випікання:

210-200° С Тривалість випікання 10-14 хв.

На початку випікання подаємо пар 100% 1-2хв.

Додаткова інформація



Живі зерна, Бородіно мікс замовляємо у Зеландії.

Живі зерна використовуємо такі ж, як у кекс ягідний на заквасці.

Бородіно мікс використовуємо Сливовий хліб.

Булочки можна випікати на вибір. Усі одночасно робити усі три не обов'язково.

Інформація для продавців:

-ці булочки виготовляються на заквасці та заварці;

-заварка зернова з чіа, кіноа, чіа, льон, соняшник,

Булочки можна спекти протягом дня та продавати або вкінці робочого дня, накрити чистим кухонним рушником і на наступний день продавати.