Рецептура:
0,700кг Борошно пшеничне в/г
0,200кг Борошно житнє обдирне
0,100кг Бородіно Мікс
0,020кг Дріжджі пресовані
0,023кг Сіль
0,300кг Живі зерна Дарк
0,630кг Вода
Спосіб приготування:
Спосіб приготування Чіріолі

Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,100 кг, і залишити відлежуватися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати подовговаті з гострими кінцями напівфабрикати, перекласти у багетницю. Провести кінцеве вистоювання протягом 20-40хв у вистійці 25-35*С. Перед випікання присипати житнім борошном.



Параметри випікання:

210-200° С Тривалість випікання 10-14 хв.

На початку випікання подаємо пар 100% 1-2хв.

Додаткова інформація



Живі зерна, Бородіно мікс замовляємо у Зеландії.

Живі зерна використовуємо такі ж, як у кекс ягідний на заквасці.

Бородіно мікс використовуємо Сливовий хліб.

Булочки можна випікати на вибір. Усі одночасно робити усі три не обов'язково.

Інформація для продавців:

-ці булочки виготовляються на заквасці та заварці;

-заварка зернова з чіа, кіноа, чіа, льон, соняшник,

Булочки можна спекти протягом дня та продавати або вкінці робочого дня, накрити чистим кухонним рушником і на наступний день продавати.