Рецептура:
Спосіб приготування:
Параметри випікання : Випікаємо 160*С 5-7хв

Термін зберігання 24год
Додаткова інформація:

Білковий крем використовуємо такий ж як на білкові трубочки

Повидло використовуємо вишнево-яблучне, замовляємо в Пекар-Кондитер.Центр Пекарів(Ростімекс)

Лимонний крем використовуємо такий ж як на Бріош лимон+вишня, замовляємо в Тортіно.

Білкові тарти не потрібно випікати.

Насадку кондитерську можна придбати в інтернет-магазині Тортіно( закрита зірка велика)

Імпреза Горіх замовляємо в Зеландія.

Полуниця ,Вишня , Яблуко для тарт використовуємо розроблені згідно рецептури напівфабрикат.

Заварний крем виготовляємо за рецептурою для заварних тістечок, робимо на суміші Соната, замовляємо в Центр Пекарів (Ростімекс)

Полуницю та вишню смарайтесь поверх крему рівномірно викладати, але більше сконцентровано по серередині.

Персик використовуємо консервований ,просто нарізаємо півмісецем.

Цукрова посипка червона (вишня в шоколаді),жовта(йогурт в шоколаді)- це такі як на донатс використовуємо.

Замовляємо в Пекар-кондитер

Під час випікання можуть утворитись легкі тріщини на тарті, після охолодження тарт стягується. Протягом дня можна зберігати на вітрині чи холодильник-вітрина, на ніч обов'язково в холодильник. Не закривати в герметичному контейнері, тарт розмокне. Слідкувати за якістю тарт. Термін зберігання 24год.

Подавати тарти краще на пергаментних конзинках, такі як на кекси йогуртові тільки більшого розміру та плоскіші. Продаються в кондитерських магазинах .

Зберігайте сертифікат якості від усіх постачальник начинок та виробника тарт.

Продавцю інформація: тарт складається з масла,борошна пшеничного та миглального,цукру,яєць



Телефон для замовлення тарт -0500500820.