Рецептура:
0,537кг Йогуртовий кекс( суміш)

0,161кг Маргарин

0,161кг Яйця

0,80кг Вода

0,200кг Грецьких горіхів

0,200кг Імпреза горіхова



Вихід: 1,339кг

Кількість : 5 шт по 0,267кг

Спосіб приготування:
Змішати всі компоненти окрім горіхів. Збивати протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуйте бітер –насадка плоскої форми) в кінці додати грецький горіх і ще на великій швидкості 1 хв перемішати. Горіхи мають бути подрібленими, приблизно на 4 частини з половини горіха.

Наповнити форми для кексів по 0,267кг.

Випікаємо 170-180* 25-30хв

Форми попередньо змастити олією та застелити на низ пергамент.

Термін зберігання до 72 год в закритому сухому контейнері, в прохолодному приміщенні.

Додаткова інформація

Горіхова паста Імпреза Горіх від ЗеландіЇ. Грецькі горіхи можна замовити в центр пекарів, пекар-кондитер.

Готовність кексу перевіряємо дерев'яною спажкою.

Будьте уважними під час додавання грецьких горіх, щоб не попались в кекс сухі гострі частини шкарлупи.

Форма для впічки використовується така ж ,як на кекс на заквасці з смородиною.