Рецептура:
0,550кг Йогуртовий кекс( суміш)

0,193кг Олія

0,193кг Яйця

0,084кг Вода

0,250кг Шоколадні дропси

Вихід 4шт по 320г

Спосіб приготування:
Усі інгредієнти окрім дропсів з'єднати в чаші міксера .Збивати на середній швидкості 5хв.Додаєти дропси .Перемішувати 1хв.

Розважити по формах.

Параметри випікання:

Випікаємо 20-25хв,160-170*

(Перевіряємо дерев'яною спажкою)



Термін зберігання до 72 год в закритову сухому контейнері, в прохолодному приміщенні.

Додаткова інформація

Шоколадні дропси використовуємо такі ж, як на посипку з рогаликів.



Форма для впічки використовується така ж ,як на кекс на заквасці з смородиною.