Рецептура:
1.Тісто листкове прісне 1,000 кг

2.Соус бешамель 0,040кг

3.Філе куряче тушковане 0,350кг

4.Помідор 0,050кг

5.Сир руський 0,120кг

6.Зелень (петрушка) 0,010кг

7.Кунжут чорний 0,005кг
Спосіб приготування:
Тісто злегка розкачати . Куряче філе нарізати маленькими шматочка та обсмажити . Сир нарізати тоненькими пластинками. На тісто викласти соус бешамель куряче філе ,помідори кільцями та зверху викласти сир, так щоб з краю залишилося 5 см. Загорнути в рулет, злегка притиснути, і поставити в вистійку на 10хв не більше . Після вистійки посипати кунжутом. Після випікання порізати на 6 частин

Параметри випікання:

Тривалість випікання 18-15хв Температура випікання 185-180 С°