Рецептура:
Інгредієнти 1.Тісто листкове прісне 1,000 кг

2.Соус болонес 0,040кг

3.Шинка 0,350кг

4.Печериці мариновані 0,050кг

5.Помідор 0,050кг

6.Сир руський 0,120кг

7.Кунжут 0,005кг
Спосіб приготування:
Тісто злегка розкачати . Шинку і сир нарізати тоненькими пластинками. На тісто викласти соус болонес ,шинку,печериці мариновані ,помідори кільцями та зверху викласти сир, так щоб з краю залишилося 5 см. Загорнути в рулет, злегка притиснути, і поставити в вистійку на 10хв не більше . Після вистійки посипати кунжутом. Після випікання порізати на 6 частин



Тривалість випікання 18-15хв

Температура випікання 185-180 С°