Інгредієнти:
1.Філе куряче 2,000кг

2.Цибуля ріпчаста 0,400кг

3.Петрушка 0,050кг

4.Соєвий соус 0,150кг
Спосіб приготування:
Почистити та нарізати цибулю напівкільцями.

Філе куряче нарізати маленькими шматочками.

До філе дадати сіль,перець чорний мелений, приправа грузинська , петрушка та соєвий соус.

Добре перемішати філе з соєвим соусом та цибулею.

Залишити на ніч в холодильнику маринуватися.
Термін зберігання
Зберігати готові вироби в холодильнику не більше -24год.
Приготування на 1 порцію
1.Тісто 0,170кг

2. Філе мариноване 0.090кг

3.Меланж 0,005кг

4. Кунжут 0,005кг

Перед випіканням змащується яйцем.

Не розстоюється.

Випікається при температурі 180градусів

Час випікання 25-30хв.

Після випікання оприскати водою для м´ягкості .

Після випікання змастити пензликом ,змоченим рослинною олією.

Зберігати м´ясні напів фабрикати слід при тем. від 2 до 6 °С

Шашлик маринований зберігається 24год.