Інгредієнти:
1.Фарш мішаний 2,000кг

2.Цибуля ріпчаста 0,300кг

3.Помідори 0,350кг

4.Соус томатний 0,200кг

5.Сіль 0,050кг

6.Паприка червона 0,010кг

7.Приправа до м`яса 0,015кг 8.Олія соняшникова 0,050кг 9.Часник 0,020кг
Спосіб приготування:
Обсмажити дрібно порізану цибулю, додати фарш,обсмажити. Фарш необхідно ретельно і постійно розмішувати ,інакше він схопиться грудочками.Фарш готувати 5-7 хв.Додати порізані помідори.Заправити соусос.Посолити ,поперчити.


Термін зберігання: Зберігати готові вироби в холодильнику не більше -72год.