Інгредієнти:
1.Фарш мішаний 2,000кг

2.Цибуля ріпчаста 0,300кг

3.Сіль 0,050кг

4.Приправа грузинська (для м´яса) 0,015кг
Спосіб приготування:
Чистимо і нарізаємо цибулю кубиками змішуємо з фаршем та додаємо приправи і сіль. Беремо дерев'яні шпажки. Мокрими руками беремо трішки фаршу,формуємо довгу котлету і запихаємо її на шпажку. Так переробити весь фарш. Викласти отримані люля-кебаб на тарілку і поставити в морозильник на 30 хв.


Термін зберігання: Зберігати готові вироби в холодильнику не більше -72год.
1 порція
1.Тісто 0,080кг

2. Фарш 0.150кг

3.Меланж 0,005кг

4. Кунжут 0,005кг

5.шпажка бамбукова 25см

Перед випіканням змащується яйцем та посипати кунжутом.

Не розстоюється.

Випікається при температурі 180°С, а пізніше зменшується до 180 °С.

Тривалість випікання 25-30 хв.

Після випікання змастити пензликом ,змоченим рослинною олією.

Термін зберігання виробу не більше 12 год.