Інгредієнти:
Тісто солодке(прісне) 0,650кг

Картопляне пюре 0,350кг

Печериці тушковані 0,150кг

Цибуля ріпчаста 0,150кг

Часниковий соус 0,010кг
Спосіб приготування:
Приготування начинки: цибулю порізати кубиками і обсмажити. Відварити картоплю до готовності і зробити пюре, додавши підсмажену цибулю та тушковані печериці .

Тісто розділити на дві частини. Більшу частину 450гр розкачати та вистелити нею дно і боки форми. Наверх викласти начинку. Меншу частину тіста 150г розкачати і прикрити нею пиріг. Щипити краї. Пиріг змастити яйцем .

Якщо з прісного тіста то змастити олією після випікання.

Оздоблення

Після випікання змастити часниковим соусом і порізати на 8 частин.



Спосіб приготування часникового соусу

Інгредієнти:

Олія соняшникова 40мл

Петрушка кріп 0,25кг

Сіль 0,005кг

Часник 0,010кг