Інгредієнти:
ТІСТО пісочне
Борошно 0,200кг
Спред 0,120кг
Цукор 0,030кг
Ванілін 0,001кг
Сіль 0,002кг
Поліпшувач для тіста 0,003кг
Вода холодна 0,030кг

ОЗДОБЛЕННЯ

Тісто пісочне 0,135 кг
Заварний крем 0,125 кг Свіжа полуниця 0,065кг
Спосіб приготування:
Спосіб приготування тіста Змішати цукор,сіль,ванілін,борошно. Нарізати серед в цю суміш маргарин не великими шматочками. Перетерти руками в крихту ,додати воду та сформувати в кулю та накрити плівкою харчовою. Поставити в холодильник на 30хв.

Параметри випікання Тривалість випікання 20хв. Температура випікання 180 С°

Оздоблення Після випікання посипати цукровою пудрою. Відео рецепт тіста в кабінеті є під назвою «галета фруктова»