Рецептура:
Тісто 10штук

Борошно 2.200

Дріжджі 0.110

Поліпшувач 0.012

Сіль 0.018

Цукор 0.185

Яйця 0.300

Маргарин 0.185

Вода 0.925

Тісто 15 штук

Борошно 3.300

Дріжджі 0.167

Поліпшувач 0.017

Сіль 0.027

Цукор 0.277

Яйця 0.480

Маргарин 0.277

Вода 1.380
Спосіб приготування:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.

Заміс тіста 4 хв на першій швидкості ,та 6 хв на другій.

Поділити тісто вагою 420гр.

Бродіння тіста 15хв в умовах цеху,уникаючи завітрення.

Сформувати заготовки. Кінцеве вистоювання 30-40хв при відносній вологості 75% та температурі 36 С.
Параметри випікання:
Температура випікання 180°С - 185°С

Тривалість випікання 17 – 19 хв
Оздоблення:
Кунжут білий -0,010г

Насіння маку:0,010г