Інгредієнти:
(На 20-22 трубочок)

1000 г готового листкового прісного тіста

20г маргарину - для змазування форм

крем:

150 гр. цукру

50 гр. води

3 білка

50 гр. пудра

дрібка солі

лимонна кислота - на кінчику ножа

Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 220 ° С. Деко застелити пергаментом.

2. Тісто розкачати максимально тонко і розрізати на смужки шириною 2-2,5 см.


3. Конуси-форми змастити вершковим маслом і по спіралі обернути смужками тіста.


4. Випікати 15 хвилин або до золотистого кольору. 5. Готові трубочки звільнити від форм і охолодити на решітці

5. Готуємо білковий крем. Для цього воду з цукром нагрівати до температури 118 градусів вода повинна мати тягучу карамель світло-коричневого кольору.

Білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп на великій швидкості міксера та додати пудру цукрову. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне.

Скласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити трубочки. Трубочки викласти на блюдо і присипати цукровою пудрою через ситечко.